Nálad vagy nálam? | Hivatalos előzetes | NetflixDebbie és Peter legjobb barátok és egymás tökéletes ellentétei. A nő rutinra vágyik a fiával Los Angelesben, a férfit a változás élteti New Yorkban. Amikor egy hétre házat és életet cserélnek, rájönnek, hogy amire saját maguk szerint vágynak, talán mégsem az, amire valóban szükségük van.

Nézd meg a Nálad vagy nálam? című filmet február 10-től a Netflix műsorán.

Feliratkozás: https://bit.ly/2v7LZcZ

A Netflixről:
A Netflix a világ vezető szórakoztató streaming szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 223 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat, dokumentumfilmeket és mobiljátékokat nagy választékban és számos nyelven. Az előfizetők bármikor elindíthatják, megállíthatják és folytathatják a tartalmak megtekintését akkor és ott, ahol csak akarják – a díjcsomagot pedig bármikor módosíthatják.

Nálad vagy nálam? | Hivatalos előzetes | Netflix
https://www.youtube.com/@NetflixMagyarorszag

Debbie és Peter, a két jó barát, akik egymás totális ellentétei, otthont cserélnek egy hétre. Bepillantást nyernek egymás életébe, ami talán megnyitja az ajtót a szerelem előtt.

source

5 Comments

  1. Hogyan rakhatták egybe ezt a két szinészt? Láthatóan nulla kémia van köztük! Sőt egyenesen taszítják egymást…..

  2. Hű, ez a film annyira én vagyok. Én is nehezen döntök a cabriós, dúsgazdag, de régóta csak barát és a közepesen gazdag, de nagyon drága helyen élő szexy pasi között. Tipikus egyedülálló-anyukás helyzet, ami akár Tatabányán is játszódhatna 😀

  3. Hihetelen, hogy lesz a Netflixen egy olyan új film, amiben várhatóan nem lesz sem gyerek-, sem pedig nők elleni abúzus. Komolyan. Már fél éve nyüszítek, ha meglátok egy gyereket a Netflix filmekben, mert vagy megölik, vagy abuzálják…. Vajon a magyar nézőket is megörvendeztetik ezzel, vagy nekünk továbbra is a devianciákat legalizáló #szupermodernesújésművészi filmek maradnak?

Comments are closed.