Mat Kilau | Treler Rasmi | NetflixMat Kilau, antara filem Malaysia paling laris dalam sejarah yang berkisarkan kisah pahlawan legenda yang melancarkan perang gerila demi menyelamatkan tanah airnya dari ancaman kolonisasi.

Tonton Mat Kilau, hanya di Netflix: https://www.netflix.com/title/81577427

Melanggan di: https://bit.ly/39caHHE

Perihal Netflix:
Netflix ialah perkhidmatan hiburan penstriman yang terulung di dunia dengan 221 juta keahlian berbayar di lebih 190 buah negara, menikmati siri TV, dokumentari, filem cetera dan permainan mudah alih yang menghiburkan merentasi pelbagai genre dan bahasa. Ahli boleh menonton seberapa banyak rancangan mengikut kemahuan mereka, pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja pada skrin yang dihubungkan dengan Internet. Mereka juga boleh memainkan, menjeda dan meneruskan tontonan, tanpa sebarang iklan atau komitmen.

source

27 Comments

  1. sayang di Indonesia kurang laku dan saya kira film ini ngga masuk di Indonesia. faktor pemasaran yang mungkin membuat orang Indonesia kebanyakan ngga tau kalo film bagus ini masuk ke indonesia

  2. Bila nampak logo Netflix rasa mcm international… Padahal baru hari tu tgk wayang rasa local je…

  3. Semoga banyak lagi filem/drama yg bermutu dapat masuk netflix. Jadi boleh tarik lagi banyak negara

  4. I’ve watched this in cinema, the scoring was too loud, storyline wasn’t that enjoyable, production looked cheap and the cinematography was trash specially the color grading. One of the most overrated movies in Southeast Asian

  5. Sesetengah bangsa di Malaysia tidak gemar dengar jalan cerita ini kerana disebabkan mereka merupakan tali barut British dan sejarah Melayu tidak boleh diputarbelitkan, kerana ianya ada di dalam buku-buku ilmiah. Jadi sememangnya, jika dilihat British beredar dari Tanah Melayu dengan meninggalkan mereka di tanah-tanah estet dan kawasan bandar, kerana itupun disebabkan oleh faktor kebergantungan pekerja seperti mereka.

Comments are closed.