30 Comments

  1. Klau nk tgok kt tv mmg nk kne pkai smart tv je ke atau tv lain pon boleh??dan klau nk tgok kt tv mcm mne pulak??

  2. Hi geng, وَعَلَيْكُمُ ٱلسَّلَامُ 💪🏽💪🏽💪🏽

    Okay alright bro, cun 👍🏼 correct. Aku biasa layan hbo ja astro. Tp smenjak adik ipar dh duk rumah ni skali aku rasa janggal nk baring2 dpn tv lg. Membantu bro video ko. Tq, amigos!

  3. Netflix saya logout sndiri masa off fon. Bila login blik, kena daftar semula.. Saya byar guna kad kredit .duit tolak tiap2 bulan. Tahu xmcm mna nk buat?

  4. Salam boss. Macam mana ye nak setting kalau movie yg kita cari ada. Padahal kat Netflix member ada haha 😂

Comments are closed.